Antena 3 CNN Externe Barack Obama îşi cumpără draperii pentru Casa Albă

Barack Obama îşi cumpără draperii pentru Casa Albă

Barack Obama îşi cumpără draperii pentru Casa Albă
27 Oct 2008   •   15:17

Barack Obama, candidatul democrat la preşedinţia SUA îşi comandă deja draperii noi pentru Casa Albă, pretinde rivalul său, republicanul John McCain. El le-a spus americanilor că Obama este mult prea sigur de victoria în alegerile prezidenţiale din 4 noiembrie. McCain i-a asigurat pe alegători că, în ciuda sondajelor defavorabile, va câştiga cursa prezidenţială. Candidatul republicanilor crede că Obama nu ar trebui să fie atât de încrezător.
?Şi-a comandat, deja, draperii noi, şi-a pregătit primul discurs către naţiune înainte de alegeri. Bănuiesc că sunt eu demodat când vine vorba de lucrurile acestea, prefer să-i las pe cetăţeni să decidă în loc să fiu sigur de rezultat?, a declarat McCain.
Comparat de democraţi cu nepopularul George Bush, McCain a făcut tot posibilul să se disocieze de preşedintele în exerciţiu.
?E cert că nu sunt George Bush. E cert că nu sunt popular în interiorul propriului meu partid. E cert că atunci când am spus că greşim în Irak şi că vom pierde, am fost criticat de republicani?, spune McCain.
Barack Obama a reacţionat imediat. El i-a amintit rivalului său că l-a susţinut în numeroase rânduri pe Bush.
?Chiar în dimineaţa asta, senatorul McCain a spus că el şi preşedintele Bush împart o viziune comună. Exact, Colorado, cred că, în sfârşit, John McCain a fost sincer cu noi mărturisind că el şi George Bush au multe în comun?, contracarează Obama.
Cu o săptămâna înaintea alegerilor, cele mai recente sondaje de opinie îl dau ca favorit pe Barack Obama. El are un avans de 5 până la 10 procente în faţa lui John McCain.
Antena3

×
Subiecte în articol: Barack Obama Casa Alba
Parteneri
Cum va fi vremea în vacanța de Paște și când scăpăm de frig
x close