Barack Obama poartă un ceas de 420 de dolari de la o firmă necunoscută

15 Dec 2009   •   16:03
Barack Obama poartă un ceas de 420 de dolari de la o firmă necunoscută ceas

Preşedintele Barack Obama a reuşit să atragă o nouă serie de simpatizanţi, după ce a fost văzut purtând un ceas care costă numai 420 de dolari. Modestia liderului american a fost o mană cerească pentru compania Jorg Gray, ale cărei vânzări au explodat peste noapte, informează The Telegraph.

Admiratorii preşedintelui Obama sunt încântaţi că pot achiziţiona un ceas similar cu cel al liderului de la Casa Albă. Cum era de aşteptat, vânzările companiei au înregistrat o creştere semnificativă.

Trevor Gnesin, preşedintele companiei Jorg Gray, este încântat de alegerea preşedintelui. ?Am primit un telefon din Germania şi am fost anunţat că preşedintele SUA poartă un ceas de la firma noastră. Iniţial, am crezut că este vorba despre o farsă?, a declarat Gnesin.

Numai după ce informaţia a fost confirmată de mai multe surse, preşedintele companiei a realizat că, într-adevăr, Obama poartă un ceas Jorg Gray.

James Gurney, editor al revistei QP, a fost suprins de alegerea preşedintelui american în materie de ceasuri. ?Este un ceas ieftin, care nu are nimic deosebit, de la o firmă de care nu a auzit nimeni?.

Antena3.ro

x close