Antena 3 CNN Externe Barack Obama răspunde tweet-urilor răutăcioase şi dezvăluie tot ce îi este interzis, la Jimmy Kimmel Live

Barack Obama răspunde tweet-urilor răutăcioase şi dezvăluie tot ce îi este interzis, la Jimmy Kimmel Live

Barack Obama răspunde tweet-urilor răutăcioase şi dezvăluie tot ce îi este interzis, la Jimmy Kimmel Live
Sursa foto: Foto: Facebook/Jimmy Kimmel Live
13 Mar 2015   •   11:29

Preşedintele Barack Obama a afirmat, joi, în emisiunea lui Jimmy Kimmel, la ABC, că nu trimite SMS-uri, că foarte rar apucă să îşi scrie singur tweet-urile şi că nu are voie să folosească un smartphone cu sistem de înregistrare încorporat, scrie theguardian.com.

"Nu postez eu pe Twitter. Nu trimit SMS-uri. Trimit e-mailuri şi încă folosesc un Blackberry. Nu pot folosi telefoane cu sisteme de înregistrare încorporate. Aşa că, din motive de securitate, nu pot folosi cele mai noi dispozitive electronice. Dar fetele mele au smartphone-uri", a declarat preşedintele Obama.

Întrebat de gazda sa de la ABC dacă cunoaşte adresa de e-mail a fostului secretar de Stat american, Hilary Clinton, făcând astfel referire la scandalul în care aceasta este implicată, Obama a răspuns că nu-i poate împărtăşi această informaţie.

"Nu cred că ea şi-ar dori să îi afli adresa de e-mail", a completat Obama.

Întrebat în general despre viaţa la Casa Albă, Obama a declarat că a trecut multă vreme de când a gătit ceva sau de când şi-a condus singur maşina.

Asemeni oricărui invitat în emisiune, preşedintele Americii este invitat la Jimmy Kimmel Live să citească mai multe tweet-uri răutăcioase pe care le scriu oamenii pe această reţea de socializare, la adresa sa.

Obama răspunde tweet-urilor răutăcioase


×
Subiecte în articol: Barack Obama
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close