Barack Obama și-a luat rămas-bun pe Twitter și a anunțat crearea unei fundații

20 Ian 2017   •   17:20
Barack Obama și-a luat rămas-bun pe Twitter și a anunțat crearea unei fundații Foto: Agerpres

Preşedintele american în exerciţiu, Barack Obama, care a părăsit vineri pentru ultima dată Biroul Oval de la Casa Albă, şi-a luat rămas-bun şi pe Twitter şi a anunţat crearea unei fundaţii care îi va purta numele, transmite AFP. 

"A fost onoarea vieţii mele să fiu în slujba voastră. Aţi făcut din mine un lider şi un om mai bun", a transmis pentru ultima dată pe contul oficial @POTUS cel de-al 44-lea preşedinte al Statelor Unite. 

"Nu mă voi opri. Voi rămâne alături de voi ca cetăţean, încurajat de vocile adevărului, dreptăţii, umorului şi dragostei", a dat asigurări Obama. 

El a mai profitat de contul oficial de Twitter - pe care urmează să-l transfere lui Donald Trump odată cu învestirea acestuia, vineri - pentru a anunţa înfiinţarea fundaţiei Obama. Preşedintele în exerciţiu i-a îndemnat pe susţinătorii şi concetăţenii săi în general să se servească de această fundaţie pentru "a-şi împărtăşi opiniile". 

Pe site-ul Obama.org poate fi urmărit un video de prezentare de două minute al cuplului Barack şi Michelle Obama, însoţit de sloganul de la ultimul său discurs, de la 10 ianuarie de la Chicago: "Vă rog să credeţi nu în capacitatea mea de a determina schimbarea, ci în a voastră".

Sursă: Agerpres
Parteneri
x close