Antena 3 CNN Externe Barack Obama, ?spionat? de propria fiică. Fotografie inedită din Casa Albă (FOTO)

Barack Obama, ?spionat? de propria fiică. Fotografie inedită din Casa Albă (FOTO)

Barack Obama, ?spionat? de propria fiică. Fotografie inedită din Casa Albă (FOTO)
Sursa foto: Barack Obama
04 Sep 2009   •   13:05

Preşedintele Barack Obama a făcut publică o fotografie inedită realizată în biroul său. Una dintre fiicele preşedintelui american a fost surprinsă în timp ce s-a ascuns după canapea şi a încercat să-şi sperie tatăl. Fotografia a fost realizată la începutul lunii august.

Imaginea a trezit amintiri celor de la Casa Albă. O fotografie asemănătoare a fost făcută publică, în 1963, în timpul mandatului lui John F Kennedy. Atunci, fiul preşedintelui Kennedy a fost fotografiat în timp ce se ascundea sub biroul tatălui său.

Potrivit lui Barack Obama, faptul că poate lucra acasă, alături de cei dragi, ?este unul dintre avantajale funcţiei de preşedinte?.

Preşedintele Obama şi soţia lui au declarat, în repetate rânduri, că îşi doresc ca fiicele lor să ducă o viaţă cât se poate de normală.

În cadrul unui interviu acordat postului BBC News, Obama a declarat: ?Unul dintre avantajele funcţiei de preşedinte este faptul că am posibilitatea să lucrez în acest birou şi că, seara, pot urca la etaj ca să iau cina cu familia mea?.



Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Barack Obama Casa Alba
Parteneri
Românii pentru care se reduce vârsta de pensionare
x close