Antena 3 CNN Externe Barack Obama: "Sunt un tip mai degrabă simpatic"

Barack Obama: "Sunt un tip mai degrabă simpatic"

Barack Obama: "Sunt un tip mai degrabă simpatic"
de S.T.    |    15 Ian 2013   •   08:59

Preşedintele Statelor Unite, Barack Obama, a dat asigurări că este "un tip mai degrabă simpatic", răspunzând unei întrebări despre stilul său, considerat uneori rece, relatează AFP.
   
"Majoritatea oamenilor care mă cunosc ştiu că sunt un tip mai degrabă simpatic", a declarat Obama, luni, într-o conferinţă de presă consacrată în principal negocierilor dificile privind reducerea deficitului bugetar american.
   
"Ştiţi, când particip la vreun picnic al Congresului şi când vin congresmeni să mă vadă şi să facă fotografii cu mine şi familia lor, vă asigur, Michelle şi cu mine suntem foarte drăguţi cu ei", a povestit el, amuzat.
   
"Petrecem momente plăcute împreună, dar acest lucru nu îi împiedică să fie extrem de virulenţi atunci când sunt în Congres şi să mă acuze că sunt un socialist care cheltuieşte fără să numere", a adăugat preşedintele.
   
Obama a denunţat atitudinea anumitor congresmeni republicani, mai atenţi, consideră el, faţă de realegerea lor, decât faţă de viitorul ţării.
   
"Cred că există mulţi republicani care apreciază că, dată fiind energia consacrată de anumite publicaţii în a mă diaboliza, nu le oferă o imagine prea bună în a se afişa alături de mine", a spus preşedintele.
   

×
Subiecte în articol: Barack Obama
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close