Antena 3 CNN Externe Barack Obama va ţine, săptămânal, un discurs pe YouTube (VIDEO)

Barack Obama va ţine, săptămânal, un discurs pe YouTube (VIDEO)

Barack Obama va ţine, săptămânal, un discurs pe YouTube (VIDEO)
16 Noi 2008   •   23:15

La fel cum Roosvelt îşi ţinea discursurile la radio sau cum Kennedy era fascinat de camerele de filmat, Barack Obama se foloseşte de Internet pentru a-şi face cunoscut mesajul. Noul preşedinte ales al SUA s-a adresat americanilor pe Youtube. Obama a promis că va ţine un discurs în fiecare săptămână pe celebrul site.
Potrivit The Guardian, Barack Obama a promis că va porni o revoluţie "high tech" la Washington. Internetul şi tehnologia de vârf vor ocupa un loc important în noua administaţie prezidenţială . Decizia luată de Obama contrastează puternic cu lipsa de pricepere în asemenea chestiuni a preşedinte în exerciţiu, George Bush.
Discursul de pe YouTube al lui Barack Obama s-a referit, în principal, la problemele economice ale americanilor. Acesta a spus: "Nu vă amăgiţi, aceasta este cea mai mare provocare economică a timpurilor noastre. Drumul va fi lung şi munca va fi grea, dar ştiu că putem ieşi din criză?
"Din această criză economică apare, însă, şansa de a crea noi locuri de muncă, de a întări clasa de mijloc şi de a ne păstra economia competitivă în secolul 21? a adăugat preşedintele ales al americanilor.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Barack Obama George Bush
Parteneri
Ministrul Mediului explicaţii cu privire la praful saharian
x close