Antena 3 CNN Externe Român de 38 de ani, împușcat de polițiști într-un parc din Munchen

Român de 38 de ani, împușcat de polițiști într-un parc din Munchen

Un bărbat de 38 de ani a fost împușcat de către polițiștii din Germania, într-un parc din Munchen, după ce acesta i-a atacat cu un obiect artizanal asemănător cu un cuțit.

Român de 38 de ani, împușcat de polițiști într-un parc din Munchen
Sursa foto: Getty Images
de Redacția Antena 3 CNN    |    13 Iul 2021   •   11:42

Incidentul s-a produs pe 7 iulie, în Parcul Englez din Munchen, când, după un control de rutină, un bărbat de naționalitate română a atacat polițiștii cu un cuțit artizanal, conform BILD.

Polițiștii germani, îmbrăcați în civili, au deschis focul după ce românul a îngenuichiat și a scos arma arizanală, care părea reală, conform poliției germane.

Bărbatul a fost împușcat în zona pieptului, având nevoie de îngrijiri medicale urgente.

Alarma a fost dată în jurul orei 17:55, de către unul dintre polițiști, printr-un apel la serviciul de ambulanță, anunțând o persoană rănită în partea de vest a digului Oberfohringen.  

Până la sosirea ambulanței, polițiștii i-au acordat primul ajutor victimei. Un elicopter de poliție a fost solicitat și a acesta a zburat peste Parcul Englez timp de câteva minute.

La 18:33, românul a fost preluat de către echipajele medicale și transportat de urgență la spital, unde, a fost operat. Starea acestuia este stabilă.

 

 

×
Subiecte în articol: roman impuscat Germania
Parteneri
Se bagă pensiile pe card! S-a aflat exact data la care se vor vira banii
x close