Antena 3 CNN Externe Un bărbat adoptat a aflat că poate moşteni o avere de la tatăl său biologic, un celebru comentator de box

Un bărbat adoptat a aflat că poate moşteni o avere de la tatăl său biologic, un celebru comentator de box

Deşi a fost adoptat acum 40 de ani, Simon Edwards, SUA, nu a încetat niciodată să îşi caute părinţii biologici. După lungi căutări a reuşit să dea de tatăl său şi mare i-a fost mirarea când a aflat că acesta este un legendar comentator de box.

Un bărbat adoptat a aflat că poate moşteni o avere de la tatăl său biologic, un celebru comentator de box
de Claudia Popovici    |    19 Mar 2021   •   21:27

Este vorba Bob Sheridan în vârstă de 76 de ani, poreclit şi 'The Colonel'. Pe lângă bucuria de a-şi cunoaşte tatăl Simon Edwards, în vârstă de 40 de ani, a rămas uimit când a aflat că tatăl său are o avere cotată la 200 de milioane de lire sterline şi el putea moşteni aceşti bani. 

În prezent, Simon lucrează ca steward pentru echipa Hitchin Town FC,  şi ţine zilnic legătura cu tatăl său biologic. În curand urmează să plece spre Las Vegas, acolo unde va locui în casa de 145 de milioane de lire sterline a lui Sheridan, anunţă relatează The Sun. 

"Am visat întotdeauna să mă intalnesc cu tatal meu. Ca fan al boxului, ştiam exact cine este, deci pot spune că vestea a venit ca un soc. E o placere să îl pot cunoaşte. 

Pentru alţi oameni poate fi uimitor ca această persoană faimoasă este tatăl meu, însă pentru mine este fantastic că ştiu cine este părintele meu şi tin legătura cu el. Probabil aş fi la fel de uimit dacă ar fi un instalator", a spus bărbatul pentru Sun Sports, sport.ro

×
Subiecte în articol: adoptat tată biologic avere
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close