Antena 3 CNN Externe Un bărbat a fost arestat, după ce a dat 27.000 de telefoane Poliției și Jandarmeriei franceze într-o singură lună

Un bărbat a fost arestat, după ce a dat 27.000 de telefoane Poliției și Jandarmeriei franceze într-o singură lună

Bărbatul, în vârstă de 47 de ani, a fost arestat pentru că ar fi hărţuit membri ai poliţiei şi ai jandarmeriei franceze, în special femei, cu aproximativ 27.000 de apeluri telefonice efectuate într-o lună.

Un bărbat a fost arestat, după ce a dat 27.000 de telefoane Poliției și Jandarmeriei franceze într-o singură lună
Sursa foto: Pixabay.com
de Claudia Popovici    |    21 Mai 2021   •   20:31

Bărbatul a fost arestat, miercuri dimineaţa, în apropiere de Lyon, estul Franţei.

Potrivit poliţiei, între 7 aprilie şi 18 mai, bărbatul, în vârstă de 47 de ani, ar fi apelat 14 servicii ale poliţiei sau jandarmeriei de pe teritoriul naţional francez, făcând în special „observații de natură sexuală funcționarelor şi uneori rostind insulte”.

În total, individul a efectuat aproximativ 27.000 de apeluri telefonice. În urma anchetei au fost identificate 34 de victime în cadrul procedurilor.

Mai mult, urmare expertizei psihiatrice s-a arătat că bărbatul avea discernământ în momentul efectuării apelurilor telefonice.

El şi-a recunoscut faptele dar nu a putut să le şi motiveze fapt pentru care vineri a fost adus în faţa parchetului din Lyon pentru a fi trimis în judecată.

 

 

 

×
Subiecte în articol: barbat telefoane jandarmerie Franta
Parteneri
Sancţiuni pentru medicii care duc pacienţii de la stat la privat
x close