Antena 3 CNN Externe Momentul în care un bărbat căzut pe șinele de metrou este salvat în ultima secundă, de polițiștii din New York

Momentul în care un bărbat căzut pe șinele de metrou este salvat în ultima secundă, de polițiștii din New York

Întâmplarea a avut loc în Statele Unite ale Americii, la New York, într-o stație de metrou din cartierul Harlem. Poliția locală a făcut publice imaginile care surprind salvarea unui bărbat căzut pe șinele de metrou.

Momentul în care un bărbat căzut pe șinele de metrou este salvat în ultima secundă, de polițiștii din New York
Sursa foto: Facebook/ NYPD
de Mia Lungu    |    27 Noi 2022   •   16:14

Doi ofițeri de poliție americani au devenit eroi în America, după ce a salvat de la moarte un bărbat care a căzut accidental pe șinele de metrou.

Cest lucru s-a întâmplat pe 25 noiembrie, la stația 116th Street din East Harlem. În timp ce se aflau în patrulare, polițiștii au auzit țipete și au coborât repede pe scările de urgență pentru a ajunge la persoana care cerea ajutor.

În înregistrarea făcută camera de corp a unui polițist, se vede cum unul dintre ofițeri aleargă, coboară pe scările de urgenţă şi pe ajunge pe şine. Ajutat de colegul său și de altă persoană, ridică bărbatul în siguranţă, pe peron, chiar înainte ca o garnitură de metrou să intre în staţie.

Bărbatul a fost transportat la spital cu răni ușoară la mână şi la spate.

"Treaba noastră este să ajutăm oamenii. Nu ne interesează dacă trebuie să ne punem în pericol. De aceea facem această muncă", a declarat agentul Victor Bunel pentru postul WABC.

After the Thanksgiving rescue of a male who fell on the subway tracks in Harlem, Officers Victor & Bokth spoke to ABC7NY's CeFaan Kim to recount their experience.

Posted by NYPD on Saturday, 26 November 2022

×
Subiecte în articol: metrou New York cazut politisti
Parteneri
Mircea Badea a dezvăluit cine este modelul său în viaţă
x close