Antena 3 CNN Externe Bărbat dat dispărut, găsit în stomacul unui rechin, în Argentina. Familia l-a identificat după tatuaj

Bărbat dat dispărut, găsit în stomacul unui rechin, în Argentina. Familia l-a identificat după tatuaj

Diego Barria, tată a trei copii, a fost văzut ultima dată sâmbătă, 18 februarie, la volanul unei mașini de teren, în apropiere de provincia Chubut din sudul Argentinei.

Bărbat dat dispărut, găsit în stomacul unui rechin, în Argentina. Familia l-a identificat după tatuaj
Sursa foto: Profimedia Images
de Mia Lungu    |    01 Mar 2023   •   14:27

Rămășițele unui bărbat, în vârstă de 32 de ani, care a dispărut luna aceasta au fost descoperite în interiorul unui rechin

Doi pescari au anunțat duminică dimineață paza de coastă locală că au prins trei rechini din specia Galeorhinus galeus în apropiere de locul în care a fost descoperită mașina abandonată a bărbatului. 

Daniela Millatruz, ofițerul de poliție care se ocupă de acest caz, a afirmat că pescarii au spus că "atunci când au curățat rechinii au găsit rămășițe umane în unul dintre ei". 

Familia bărbatului a recunoscut victima "datorită unui tatuaj care apărea pe una dintre rămășițele sale", a precizat ea, deși vor efectua și un test ADN pentru a-i confirma identitatea. 

Citește și: Creatură mutant, fătată de o scroafă, în Argentina. Fermierul s-a îngrozit: "Este prima dată când văd așa ceva"

Nu este clar ce s-a întâmplat, dar investigațiile continuă. Vehiculul avariat al lui Barria a fost găsit pe o plajă din apropierea Rocas Coloradas la două zile după dispariția sa, relatează Sky News.

"Presupunem că Diego a avut un accident și investigăm dacă a fost implicat un alt vehicul" a mai declarat Millatruz. 

Cristian Ansaldo, șeful departamentului de poliție din orașul Comodoro Rivadavia, a declarat că rechinul avea o lungime de aproximativ 1,5 m și că este probabil ca bărbatul "să fi avut un accident" în urma căruia "a fost târât". 

×
Subiecte în articol: barbat disparut rechin tatuaj Argentina
Parteneri
Facturi Hidroelectrica, anunțul companiei pentru clienţi
x close