Antena 3 CNN Externe Un bărbat declarat mort în urma unui accident rutier în India, a fost găsit în viaţă la morgă 7 ore mai târziu

Un bărbat declarat mort în urma unui accident rutier în India, a fost găsit în viaţă la morgă 7 ore mai târziu

Un bărbat care a fost declarat mort de către medici, a fost găsit respirând după ce a fost ținut în morgă timp de șapte ore.

Un bărbat declarat mort în urma unui accident rutier în India, a fost găsit în viaţă la morgă 7 ore mai târziu
Sursa foto: Twitter/indothainewss
de Alexandra Ionescu    |    22 Noi 2021   •   08:39

Bărbatul declarat „mort” de medici a fost găsit în viață după ce a fost ținut în congelatorul mortuar timp de peste șapte ore în districtul Moradabad din Uttar Pradesh. În timp ce tristețea familiei s-a transformat în fericire după ce l-a găsit pe bărbat în viață, aceștia au acuzat medicii car el-au declarat mort de neglijență.

Victima, Sreekesh Kumar, a avut un accident joi seara. Familia sa l-a dus imediat la spital, unde a fost declarat mort, iar cadavrul său a fost trimis la morgă pentru autopsie.

„Medicul de urgenţă l-a examinat. El nu a identificat niciun semn de viaţă şi, prin urmare, l-a declarat decedat”, a declarat duminică pentru AFP directorul medical al spitalului, Rajendra Kumar.

Corpul bărbatului a fost apoi plasat într-o cameră frigorifică până la sosirea familiei, şase ore mai târziu.

Vineri dimineață, polițiștii au sosit să depună la dosar „panchnama”, un document semnat de membrii familiei după ce au identificat cadavrul și au fost de acord cu o autopsie. Atunci rudele l-au observat pe Sreekesh dând semne de viață.

Membrii familiei au alertat imediat medicii și Sreekesh a fost mutat la spitalul districtual pentru tratament.

Cumnatul lui Sreekesh, Kishori Lal, a susținut că membrii familiei l-au dus pe Sreekesh la trei spitale înainte ca acesta să fie declarat decedat de medicul de serviciu de urgență la spitalul districtual, potrivit India Today.

×
Subiecte în articol: India morga barbat accident
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close