Antena 3 CNN Externe Un american a primit despăgubiri de 450.000 de dolari după ce compania la care lucra i-a organizat o petrecere surpriză

Un american a primit despăgubiri de 450.000 de dolari după ce compania la care lucra i-a organizat o petrecere surpriză

Un bărbat din statul american Kentucky a obținut despăgubiri de 450.000 de dolari în urma unui proces intentat fostului angajator, după ce compania i-a organizat o petrecere aniversară nedorită.

Un american a primit despăgubiri de 450.000 de dolari după ce compania la care lucra i-a organizat o petrecere surpriză
Sursa foto: Pexels
de Claudia Popovici    |    19 Apr 2022   •   18:11

Totul a început în august 2019 când bărbatul a informat compania la care lucra că nu dorește o petrecere aniversară motivând că suferă de tulburare de anxietate.

Persoana responsabilă cu petrecerile aniversare din cadrul companiei a uitat însă cererea lui Kevin Berling şi a demarat organizarea petrecerii aniversare.

În cadrul petrecerii însă bărbatul a suferit atacuri de panică severe. Ulterior, Kevin Berling i-a scris un mesaj managerului său în care şi-a exprimat nemulțumirea pentru că cererea sa a fost ignorată.

Mai mult, bărbatul a dat în judecată compania. 

Din documentele depuse în instanţă reiese că bărbatul a fost "luat la întrebări şi criticat" pentru reacția sa.

"Potrivit clientului meu, (managerii săi) i-au făcut morală şi l-au acuzat că i-a împiedicat pe ceilalți colegi să se distreze. Această confruntare a declanșat un alt atac de panică", a declarat avocatul bărbatului.

Trei zile mai târziu compania l-a informat că "este concediat în urma incidentului din săptămâna precedentă".

În acest context, instanța a decis ca Kevin Berling să primească despăgubiri în valoare de 450.000 de dolari dintre care "120.000 de dolari pierderi şi beneficii salariale; 30.000 de dolari - pierderi viitoare de salarii şi beneficii salariale; şi 300.000 de dolari pentru suferințe psihologice, angoase, ruşine, umilința, ofense şi pierderea încrederii în sine", cbsnews.com

Compania a anunţat că va face recurs împotriva hotărârii judecătorești.

×
Subiecte în articol: Kentucky despagubiri companie Kevin Berling
Parteneri
Ministrul Energiei a decis ce se va întâmpla cu taxa pe soare
x close