Antena 3 CNN Externe Un bărbat a divorțat din cauza facturilor la curent, după 35 de ani de căsnicie. "Veneam acasă și luminile erau aprinse"

Un bărbat a divorțat din cauza facturilor la curent, după 35 de ani de căsnicie. "Veneam acasă și luminile erau aprinse"

Un bărbat din Australia a divorțat de soția sa, după ce au avut un conflict din cauza facturilor mari la energie. Femeia îl aştepta acasă cu lumina aprinsă, iar asta îl înfuria pe australian.

Un bărbat a divorțat din cauza facturilor la curent, după 35 de ani de căsnicie. "Veneam acasă și luminile erau aprinse"
Sursa foto: nypost.com
de Ioana Mircea    |    14 Oct 2022   •   13:15

Bryn Lawson din Sydney, Australia a generat suficiente conflicte în căsnicie încât să divorţeze. Unul dintre ele fiind reproșurile la adresa soţiei sale pentru că stă cu lumina aprinsă şi cu căldura pornită în casă.

Acesta a acuzat una dintre cele mai mari companii energentice din Australia, AGL, că a folosit un index greşit, iar factura a ajuns la prețul de 833 de dolari.

Bărbatul în vârstă de 55 de ani susține că facturile greșite i-au distrus căsnicia. El și soția lui erau căsătoriți de 35 de ani, însă între cei doi au fost mai multe momente tensionate din cauza facturilor de energie electrică, asta pentru că bărbatul îi reproșa soției sale că ține luminile mereu aprinse şi din cauza ei vin facturile atât de mari.

"Pentru că veneam acasă și luminile erau aprinse, curentul era pornit și facturile de energie sunt mari. Și îi reproșam, pentru ce sunt luminile aprinse, de ce este pornită încălzirea?”, a spus Lawson.

Se pare că după ce soția lui Bryan a plecat de acasă, preţul la facturile de energie a rămas neschimbat așa că la un moment dat, bărbatul a refuzat să pornească încălzirea toată iarna, în ciuda temperaturilor aproape de îngheț.

Australianul își dorește să întrerupă de tot curentul și vrea să-și monteze panouri solare, potrivit nypost.com.

×
Subiecte în articol: facturi energie Australia
Parteneri
5 milioane de români care muncesc, îndatorați de stat cu peste 200 de euro
x close