Antena 3 CNN Externe Un bărbat a folosit o soție falsă pentru a obține la tribunal divorțul de adevărata consoartă. Cum i-a păcălit pe judecători

Un bărbat a folosit o soție falsă pentru a obține la tribunal divorțul de adevărata consoartă. Cum i-a păcălit pe judecători

Un judecător canadian din Columbia Britanică a respins anularea unei căsătoriei, după ce a descoperit că "soția" care a depus mărturie în timpul procedurilor judiciare era o impostoare.

Un bărbat a folosit o soție falsă pentru a obține la tribunal divorțul de adevărata consoartă. Cum i-a păcălit pe judecători
Sursa foto: Pixabay
de Mia Lungu    |    28 Noi 2022   •   14:19

Warren și Gina Zant s-au căsătorit pe 27 noiembrie 1999 și s-au despărțit la 15 martie 2016. Potrivit acordului de separare, Gina era beneficiara fondului de pensii a lui Warren Zant, potrivit Daily Hive.

Cu toate acestea, un ordin de consimțământ pronunțat la 24 noiembrie 2021, care a anulat căsătoria, a făcut ca Gina să nu mai poată solicita aceste beneficii. Când femeia a aflat, aceasta a spus că nu și-a dat consimțământul pentru ordinul de anulare.

Anul trecut, soțul a depus o cerere la Curtea Supremă din Columbia Britanică din Kamloops, Canada, prin care solicita anularea căsătoriei, pe baza unei declarații a soției care susținea că nu își mai dorește o legătură legală cu Warren.

Numai că la audierea a fost ținută de judecătorul Dennis Hori și a avut loc online. Atunci, bărbatul a fost însoțit de o impostoare, pentru că Gina Zant nu ar fi fost de acord niciodată cu anularea care aducea după sine și ștergerea beneficiilor financiare. 

"În timpul audierii, persoana care s-a identificat ca fiind Gina Zant a confirmat că conținutul răspunsului la cererea sa este corect. Înainte de audiere, părțile au prezentat instanței un ordin de consimțământ care poartă semnăturile 'Warren Zant' și 'Gina E. Zant'.", a spus judecătorul Hori. 

Gina Zant l-a informat pe acesta că Warren nu i-a comunicat niciodată vreun act de procedură și că nu a fost anunțată de procedura de solicitare în fața instanței din data de 24 noiembrie. Ea a mai spus că semnătura de pe pagina doi a cererii, e-mail-ul și numărul de telefon nu erau ale ei.

La 2 martie 2022, Pension Plan, susținut de Gina, a solicitat anularea hotărârii de anulare. În ceea ce privește această cerere, adevărata Gina a participat la toate audierile.

Warren a încercat să își scuze incompetența juridică din cauza sănătății sale mintale, dar judecătorul a declarat că probele în sprijinul acestei afirmații nu erau fiabile și că martorii lui Warren nu erau credibili.

×
Subiecte în articol: sotie divort Canada
Parteneri
Horia Constantinescu a demisionat de la șefia ANPC
x close