Antena 3 CNN Externe Bărbatul care o hărțuia pe Emma Răducanu a primit un ordin de restricție pe 5 ani

Bărbatul care o hărțuia pe Emma Răducanu a primit un ordin de restricție pe 5 ani

Bărbatul care a urmărit-o și hărțuit-o pe jucătoarea britanică de tenis Emma Răducanu a primit un ordin de restricție pe cinci ani și trebuie să presteze și muncă în folosul comunității.

Bărbatul care o hărțuia pe Emma Răducanu a primit un ordin de restricție pe 5 ani
Sursa foto: Hepta.ro
de Cerasela Stafie    |    23 Feb 2022   •   16:06

Amrit Magar, care a apărut în mod repetat la casa sportivei, trebuie să facă și 200 de ore de serviciu în folosul comunității

Individul de 35 de ani, care a spus că a mers 37 de kilometri până la casa din Londra a campioanei de la US Open și apoi a luat ca suvenir pantoful tatălui ei – crezând că îi aparține Emmei – a fost găsit vinovat de urmărire de judecătorii de la tribunalul Bromley.

Magar, din Harrow, nord-estul Londrei, a apărut la locuința jucătoarei de tenis în trei ocazii separate între 1 noiembrie și 4 decembrie anul trecut. El a zăbovit afară, a lăsat cadouri și felicitări și a furat obiecte de pe verandă, scrie The Guardian.

Un buchet de flori pe care l-a lăsat includea o notă pe care scria: „Nimic de spus, dar meriți dragoste”. Avea și o hartă desenată de el, pentru a arăta cele 23 de mile pe care le-a parcurs de acasă.

Magar a fost arestat după ce tatăl Emmei Răducanu, Ian, a descoperit că unul din pantofii săi fusese furat de pe verandă, verificând camera de supraveghere.

Într-o declarație în fața instanței, jucătoarea de tenis, în vârstă de 19 ani, a spus că întamplarea a făcut-o să-i fie frică să iasă singură. ”De când s-au întâmplat toate acestea, m-am simțit îngrozită. Îmi este teamă când ies afară, mai ales dacă sunt singură”, a spus ea.

”Din cauza asta simt că mi-a fost luată libertatea. Mă uit constant peste umăr. Mă simt nervoasă și mă tem că s-ar putea întâmpla din nou. Nu mă simt în siguranță în propria mea casă, unde ar trebui să mă simt cel mai în siguranță.”

Magar i-a găsit adresa călătorind în suburbia Londrei, unde tenismena locuiește cu părinții ei, și cerând indicații oamenilor.

La ultima sa vizită la proprietate, la începutul lunii decembrie, a împodobit un copac în grădina din față cu lumini de Crăciun. A fost prins de tatăl tinerei, care l-a recunoscut din vizitele anterioare și l-a urmărit cu mașina în timp ce a sunat la poliție.

 

 

×
Parteneri
Ce indice de corecție trebuie să ai pentru a avea o pensie mai mare
x close