Antena 3 CNN Externe Bărbat împușcat la o demonstraţie anti-Trump, în Portland. Apelul lansat de poliție pe Twitter

Bărbat împușcat la o demonstraţie anti-Trump, în Portland. Apelul lansat de poliție pe Twitter

Bărbat împușcat la o demonstraţie anti-Trump, în Portland. Apelul lansat de poliție pe Twitter
12 Noi 2016   •   12:29

O persoană a fost împuşcată la o demonstraţie anti-Trump sâmbătă dimineaţă în Portland (Oregon, nord-vestul SUA), în timp ce protestatarii treceau podul Morrison Bridge, a anunţat poliţia, informează Reuters.
   
"Toată lumea trebuie să părăsească imediat zona", a declarat poliţia pe Twitter. Incidentul a avut loc după o demonstraţie de mai multe ore, a precizat poliţia.

Potrivit informațiilor postate pe site-ul poliției din Portland, incidentul a avut loc în urma unei confruntări între un protestatar și șoferul/pasagerul unei mașini care trecea podul Morrison Bridge. În urma altercației, bărbatul din autoturism, un sedan gri sau argintiu, l-a împușcat pe protestatar și a fugit de la fața locului.

Potrivit acelorași surse, victima a fost transportată de urgență la spital, unde i s-au acordat îngrijiri.

Suspectul este descris de polițiști, în baza declarațiilor martorilor, ca fiind un bărbat tânăr, afro-american, care purta o bluză cu glugă de culoare închisă și blugi albaștri.

Protestatarii care demonstrează împotriva alegerii lui Donald Trump s-au adunat în mai multe oraşe din Statele Unite pentru a treia noapte vineri, la câteva ore după ce preşedintele ales a lăudat "pasiunea" lor.
   
Mii de persoane au ieşit în stradă la Miami, Atlanta, Philadelphia, New York, San Francisco şi Portland, în Oregon, exprimându-şi furia faţă de retorica inflamatoare a lui Trump din campanie despre imigranţi, musulmani şi femei.

Sursă: Agerpres
×
Subiecte în articol: Alegeri SUA
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close