Antena 3 CNN Externe Un bărbat înarmat cu un cuțit, arestat de polițiștii din Cipru la stadionul unde se afla Papa

Un bărbat înarmat cu un cuțit, arestat de polițiștii din Cipru la stadionul unde se afla Papa

Polițiștii din Cipru au arestat un bărbat care avea asupra lui un cuțit și a încercat să intre pe stadionul unde se afla Papa.

Un bărbat înarmat cu un cuțit, arestat de polițiștii din Cipru la stadionul unde se afla Papa
Sursa foto: Twitter/ Reuters
de Cerasela Stafie    |    03 Dec 2021   •   23:08

Individul a fost arestat chiar la controlul de securitate, pe un stadion în aer liber unde Papa Francisc a sărbătorit vineri slujba. Ulterior, autoritățile au spus că nu pare să aibă legătură cu prezența pontifului pe insulă.

Două surse de a departamentul de securitate au spus pentru Reuters că arma albă a fost găsită în timpul controlului de securitate, la care au fost supuse cele câteva mii de persoane care voiau să intre pe stadion vineri dimineață.

Autoritățile au luat măsuri stricte de securitate și majoritatea participanților au anunțați să se prezinte la locul de desfășurare cu câteva ore mai devreme.

„După o investigație, se pare că cele două evenimente nu au nicio legătură, nu a existat nicio intenție de a face ceva”, a spus o sursă, în timp ce o a doua a spus că se crede că respectivul cuțit este pentru uz personal.

Anterior, un oficial de poliție a declarat că bărbatul în cauză este un cetățean străin în vârstă de 43 de ani. Papa Francisc, efectuează o vizită de trei zile în Cipru, el a făcut apel la unitate şi depășirea diviziunilor, într-un moment în care insula mediteraneană, membră a Uniunii Europene, se confruntă cu o criză migratorie majoră.

 

 

 

×
Subiecte în articol: Papa Francisc vizita Cipru arestare cutit
Parteneri
Orașul din Europa care cere ca ziua să aibă 26 de ore în loc de 24
x close