Antena 3 CNN Externe Un bărbat înarmat cu o puşcă şi peste 100 de cartuşe a fost arestat lângă reşedinţa vicepreşedintelui SUA

Un bărbat înarmat cu o puşcă şi peste 100 de cartuşe a fost arestat lângă reşedinţa vicepreşedintelui SUA

Un incident de securitate a fost semnalat în apropierea reşedinţei din capitala americană a vicepreşedintelui Kamala Harris.

Un bărbat înarmat cu o puşcă şi peste 100 de cartuşe a fost arestat lângă reşedinţa vicepreşedintelui SUA
Sursa foto: hepta
de Adrian Iclozan    |    18 Mar 2021   •   08:46

Un bărbat înarmat a fost arestat, miercuri, de poliția din Washington în zona reședinței oficiale a vicepreședintelui Harris, având o pușcă și muniție în mașină, relatează CNN.

Bărbatul a fost identificat drept Paul Murray, în vârstă de 31 de ani, din San Antonio, Texas.

Un raport al poliției obținut de CNN arată că suspectul avea "o pușcă semiautomată AR-15, 113 gloanțe neînregistrate și cinci încărcătoare pentru 30 de gloanțe".

Murray a fost acuzat pentru port de armă letală, deținerea de muniție neînregistrată și deținerea unui dispozitiv de alimentare cu muniție de mare capacitate.

Membrii Serviciului Secret, care se ocupă de protecţia preşedintelui şi vicepreşedintelui SUA, l-au reținut pe bărbat înainte ca poliția metropolitană să ajungă la fața locului.

Un oficial al Serviciului Secret a arătat că niciuna dintre persoanele protejate nu se afla la reședință în momentul incidentului.

Sursa: Mediafax

×
Subiecte în articol: Kamala Harris bărbat înarmat
Parteneri
Harta voturilor din Bucureşti. Cât "teren" controlează candidaţii
x close