Antena 3 CNN Externe Un bărbat a încercat să sărute o adolescentă în lift, însă a regretat amarnic, câteva secunde mai târziu

Un bărbat a încercat să sărute o adolescentă în lift, însă a regretat amarnic, câteva secunde mai târziu

Un bărbat a încercat să o sărute cu forța pe o adolescentă din Rusia. Câteva secunde mai târziu, individul a regretat amarnic gestul.

Un bărbat a încercat să sărute o adolescentă în lift, însă a regretat amarnic, câteva secunde mai târziu
Sursa foto: Daily Mail
de Cerasela Stafie    |    05 Ian 2022   •   13:09

Incidentul s-a petrecut într-un bloc din Surgut, centrul Rusiei, în jurul orei 22:00 pe 2 ianuarie. Imaginile au fost surprinse de camere de supravheghere.

Se poate vedea cum individul se împinge spre tânără, încearcă să o prindă într-un colț și să o sărute cu forța. Suspectul a fost filmat încercând să o forțeze pe tânăra victimă de două ori, înainte ca liftul să se oprească și ușile să se deschidă.

Adolescenta reușește apoi să-l împingă pe bărbat și să plece. Câteva secunde mai târziu, apare un bărbat cu o statură impozantă, îmbrăcat într-o jachetă albastră, care îl lovește pe suspect în față și apoi îl târăște afară din lift. 

Bărbatul, despre care se crede că este tatăl fetei, pare să-l mai lovească pe suspect cel puțin o dată pe coridorul blocului, înainte ca videoclipul să se termine.

Filmarea a ajuns și în atenția autorităților. Potrivit poliției locale, suspectul a fost arestat pe 3 ianuarie, scrie Daily Mail.

Oficialii au spus că a fost deschisă o anchetă cu privire la faptele petrecute și că autoritățile iau în considerare o acuzație de tentativă de viol asupra unui minor.

×
Subiecte în articol: bărbat agresor sarut adolescenta lift
Parteneri
Marcel Ciolacu dă asigurări: Sunt bani de salarii si pensii
x close