Antena 3 CNN Externe Un bărbat, sunat de Primărie să meargă să-şi ridice certificatul de deces. "Le-am spus că nu sunt mort, că vorbesc chiar cu mine"

Un bărbat, sunat de Primărie să meargă să-şi ridice certificatul de deces. "Le-am spus că nu sunt mort, că vorbesc chiar cu mine"

Solicitare macabră primită de un bărbat din India, în această săptămână. Omul a fost sunat de la Primărie şi chemat să-şi ia certificatul de deces.

Un bărbat, sunat de Primărie să meargă să-şi ridice certificatul de deces. "Le-am spus că nu sunt mort, că vorbesc chiar cu mine"
Sursa foto: Getty Images
de Georgiana Adam    |    01 Iul 2021   •   16:19

Bărbatul, de 54 de ani, profesor de meserie, se declară şocat de apelul primit şi a încercat să-şi explice gestul autorităţilor, scrie presa locală, potrivit indianexpress.com.

Chandrashekhar Desai, locuieşte în Manpada in Thane, şi spune că a fost bolnav de COVID-19 în august 2020. El s-a tratat acasă, perioadă în a fost sunat o singură dată de autorități şi întrebat de sănătate. 

Bărbatul a fost bolnav de COVID în 2020

Atunci crede el că s-ar fi produs greşeala şi autorităţile l-ar fi trecut pe lista greşită.

"Mi-a spus acum că primăria vrea să elibereze certificatul de deces pentru Chandrashekhar Desai. I-am spus că vorbește cu Chandrashekhar Desai și că nu sunt mort. 

A fost surprinsă și m-a întrebat dacă altcineva din familie a murit sau a fost infectat cu COVID", a povestit indianul.

"Am mers acolo, dar nu şi-au recunoscut greşeala"

Imediat după apelul primit, bărbatul din India a mers la Primărie, locul din care fusese sunat. 

"I-am întrebat motivul (de ce a fost declarat mort - n.r.), dar nu și-au recunoscut greșeala... Dar mi-au promis că vor lua măsurile necesare pentru a corecta eroarea", a spus Desai.
 

×
Subiecte în articol: India mort COVID-19 Chandrashekhar Desai
Parteneri
Ministrul Energiei a decis ce se va întâmpla cu taxa pe soare
x close