Antena 3 CNN Externe Un bărbat a fost mâncat de un rechin, în apropierea unei plaje aglomerate din Australia

Un bărbat a fost mâncat de un rechin, în apropierea unei plaje aglomerate din Australia

Un bărbat a fost mâncat de un rechin. Incidentul s-a petrecut sub privirile înspăimântate ale oamenilor care se aflau pe o plajă aglomerată din Australia.

Un bărbat a fost mâncat de un rechin, în apropierea unei plaje aglomerate din Australia
Sursa foto: Hepta.ro
de Cerasela Stafie    |    16 Feb 2022   •   18:02

Un înotător a murit, după ce a fost atacat de un rechin pe o plajă din sud-estul orașului Sydney. Serviciile de urgență au fost chemate la Buchan Point din Malabar, lângă plaja Little Bay, miercuri, în jurul orei locale 16:35.

Echipajele poliției maritime și salvatorii maritimi au cercetat locul, potrivit unei declarații ale poliției din New South Wales, și au localizat rămășițe umane în apă. Este primul atac mortal al unui rechin din Sydney din 1963.

Un purtător de cuvânt al ambulanței din NSW a declarat că până la sosirea echipajelor nimeni nu l-a putut ajuta pe înotător. ”Din păcate, această persoană a suferit răni catastrofale și paramedicii nu au putut face nimic”.

Un martor a declarat pentru The Guardian Australia că înotătorul a fost rupt în două de rechin, iar sângele acestuia a colorat apa din jur.

Un alt bărbat, care pescuia în apropiere în acel moment, a declarat pentru ABC că înotătorul purta costum de neopren și a fost târât sub apă de un rechin mare. Atacul a durat câteva secunde.

Plaja Little Bay a fost închisă, în timp ce ofițerii continuau să cerceteze zona. Poliția din NSW a transmis că investighează decesul.

Toate plajele din zona Randwick vor fi închise timp de 24 de ore. Decizia a fost luată de consiliul local și de Surf Life Saving NSW.

×
Subiecte în articol: rechin atac mancat barbat Australia
Parteneri
SUA au dislocat în România cel mai nou sistem antidronă
x close