Antena 3 CNN Externe Un bărbat din Marea Britanie a filmat și a abuzat sexual zeci de cadavre la morga unui spital, și a comis și două crime

Un bărbat din Marea Britanie a filmat și a abuzat sexual zeci de cadavre la morga unui spital, și a comis și două crime

Un angajat al unui spital care credea că a scăpat cu uciderea a două femei în urmă cu 34 de ani a fost identificat cu ajutorul a noi tehnici ADN. El a recunoscut că a agresat sexual de ani de zile zeci de cadavre de femei în morga spitalului unde lucra ca electrician și inginer de întreținere.

Un bărbat din Marea Britanie a filmat și a abuzat sexual zeci de cadavre la morga unui spital, și a comis și două crime
Sursa foto: Twitter/WIONews
de Alexandra Ionescu    |    05 Noi 2021   •   11:36

Arestat la sfârşitul anului 2020, David Fuller, în vârstă de 67 de ani, care lucra ca electrician în mai multe spitale, a recunoscut joi la procesul său uciderea în 1987 a două tinere în vârstă de 20 şi 25 de ani în Kent şi este acuzat că ulterior le-a agresat sexual.

Prima sa victimă a fost Wendy Knell, manager la Supa Snaps.  Iubitul ei i-a găsit trupul gol într-un pat din oraș în iunie 1987. Era ziua tatălui ei, Bill. Fusese agresată sexual și sugrumată.

La cinci luni după ce a ucis-o pe Wendy, Fuller a răpit-o pe Caroline Pierce din casă. Era chelneriță la restaurantul Buster Brown, pe care îl vizitase.

Corpul ei, gol în afară de o pereche de colanți, a fost descoperit de un muncitor agricol într-un canal de scurgere inundat la 40 de mile distanță în Romney, o zonă pe care Fuller o cunoștea din excursiile cu bicicleta.

Înaintea procesului, el a pledat vinovat pentru alte 51 de infracţiuni, inclusiv 44 legate de agresiuni post-mortem, dar anchetatorii estimează că numărul potenţialelor sale victime este de cel puţin 99, dintre care au fost identificate 78.

Printre aceste victime se numără trei minore şi mai multe femei de peste 85 de ani.

Bărbatul în vârstă de 67 de ani a fost arestat pentru crimele sale abia în decembrie anul trecut, în urma unor probe ADN. Poliția care a investigat crimele macabre a găsit atunci la locuința bărbatului înregistrări ascunse în spatele unui sertar, în care acesta efectua faptele de necrofilie la două case mortuare.

Au fost descoperite pentru 1.300 de filmări și CD-uri, 34.000 de fotografii și sute de harduri și dischete, conținând ceea ce ei au descris drept imagini îngrozitoare ale infracțiunilor sexuale.

În total, au fost 14 milioane de poze, potrivit Sky News.

Poliţia a însărcinat peste 150 de ofiţeri de legătură specializaţi să viziteze familiile victimelor, cărora le-au fost acordate 1,5 milioane de lire sterline (1,75 milioane de euro).

Fuller este căsătorit și are un fiu. 

O sursă din poliție a declarat: „Amploarea infracțiunilor sale este probabil să fie fără precedent în această țară”.

×
Parteneri
Harta salariilor din România. Zonele unde angajații sunt plătiți cel mai bine
x close