Antena 3 CNN Externe Un bărbat a murit după ce a căzut dintr-un balon cu aer cald, în Israel

Un bărbat a murit după ce a căzut dintr-un balon cu aer cald, în Israel

Un tânăr israelian și-a pierdut viața după ce a căzut dintr-un balon cu aer cald. Omul s-a prăbușit pe o mașină, care circula pe o autostradă.

Un bărbat a murit după ce a căzut dintr-un balon cu aer cald, în Israel
Sursa foto: Twitter/Newslogic.in
de Cerasela Stafie    |    19 Oct 2021   •   12:45

Incidentul s-a petrecut în nordul Israelului. Potrivit presei israeliene, tânărul de 20 de ani era un membru al staff-ului.

Acesta a rămas agățat de balon în momentul decolării. Deși pasagerii au încercat să-l tragă în interior, omul a alunecat și a căzut de la o înălțime de aproximativ 100 de metri.

Acesta a aterizat pe o mașină care circula de-a lungul unei autostrăzi, în apropierea orașului Afula, scrie BBC. Paramedicii chemați la fața locului nu au mai putut să facă nimic. Aceștia au spus că bărbatul a murit pe loc.

Oamenii care se aflau în interiorul mașinii avariate nu au necesitat tratament medical, iar balonul și pasagerii acestuia au aterizat în siguranță, în apropiere. Incidentul va fi investigat de poliție și autoritatea aviației civile.

"Se pare că este un membru al echipajului de la sol, care trebuia să fie la sol și nu în aer. Dintr-un motiv necunoscut, s-a trezit agățat de balon", a declarat, pentru site-ul Ynet, ofițerul de poliție Slava Bonchuk.

"Oamenii sunt în stare de șoc. Acesta este un caz foarte dificil", au mai adăugat autoritățile.

×
Subiecte în articol: deces cazatura balon cu aer cald Israel
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close