Antena 3 CNN Externe Bărbatul care și-a părăsit soția pentru refugiata ucraineană pe care o găzduia, a renunțat şi la carieră după ce aceasta a orbit

Bărbatul care și-a părăsit soția pentru refugiata ucraineană pe care o găzduia, a renunțat şi la carieră după ce aceasta a orbit

Britanicul care și-a părăsit soția și copiii pentru ucraineana pe care o găzduia de 10 zile, a dezvăluit că noua lui iubită a orbit parțial, iar el a renunțat la carieră pentru a o îngriji.

Bărbatul care și-a părăsit soția pentru refugiata ucraineană pe care o găzduia, a renunțat şi la carieră după ce aceasta a orbit
Sursa foto: Twitter
de Alexandra Ionescu    |    06 Iul 2022   •   18:23

Tony Garnett, în vârstă de 29 de ani, și-a părăsit soția la doar câteva zile după ce Sofia Karkadim, în vârstă de 22 de ani, s-a mutat în casa lor din Bradford, West Yorkshire.

Sofia, care a fugit din Lvov în timpul războiului cu Rusia, a suferit o infecție la ochi în Germania, în timp ce călătorea în Marea Britanie.

Acum este parțial oarbă și se confruntă cu o lungă recuperare după ce a suferit o operație pentru a-și recăpăta vederea.

”Am renunțat la muncă pentru a deveni îngrijitorul ei cu normă întreagă. Pentru că nu a primit încă un număr de asigurare națională și nu poate lucra, a trebuit să finanțez eu totul”,a spus Tony Garnett.

Sofia Karkadim a ajuns în casa familiei din West Yorkshire în luna mai, după ce a fugit din Liov. Zece zile mai târziu, Anthony (Tony) şi-a anunțat soția că o va părăsi pentru tânăra refugiată. Acesta s-a îndrăgostit de Sofia după doar 10 zile de la prima întâlnire.

Sofia susține că nu s-a întâmplat nimic între ea și Tony până când a părăsit casa soților.

Sofia și-a făcut bagajele, dar Lorna a rămas cu inima zdrobită după Tony a plecat și el.

„La început am avut rezerve în privința cazării unui refugiat în casa noastră – cine nu și-ar face griji?”, a spus Lorna.

”Aduceam un străin în casa noastră să locuiască cu noi. Este o decizie importantă și, deși nu eram sigură, a vrut să o facă.

Situația din Ucraina este înspăimântătoare pentru oamenii obișnuiți, așa că am decis să pun un acoperiș deasupra capului cuiva și să-l ajut atunci când are disperată nevoie.

Și așa m-a răsplătit Sofia pentru că i-am dat o casă. Ea și-a pus ochii pe Anthony de la început, a decis că îl vrea și l-a luat. Nu i-a păsat de dezastrul lăsat în urmă.

Tot ce știam a fost dat peste cap în decurs de două săptămâni. Nu știu ce m-aș fi făcut fără prietenii mei, care au fost aici pentru mine în fiecare minut de când a plecat. (...)

Ea stătea în pat până la 11.30 sau 12.00 după-amiază și când se trezea era foarte greu să discuți cu ea. Engleza ei este destul de bună, așa că nu a fost o barieră lingvistică. Pur și simplu nu era interesată să petreacă timp cu mine.

În timpul zilei nu purta machiaj, nu își făcea părul și nu făcea niciun efort pentru aspectul ei. Dar asta se schimba după ora 17, când Tony urma să vină acasă.

Deodată, cobora cu buzele roșii, părul aranjat și bluza scurtă. La început mi-am spus că îmi imaginez sau că sunt geloasă într-un mod irațional. Dar din păcate am avut dreptate tot timpul.”

×
Parteneri
Directorul ANM anunță prognoza meteo în România. În unele zone va ninge
x close