Antena 3 CNN Externe Pățania unui bărbat care a săpat o groapă de 40 de metri în bucătărie, după ce a visat că va găsi aur acolo

Pățania unui bărbat care a săpat o groapă de 40 de metri în bucătărie, după ce a visat că va găsi aur acolo

Un bărbat din Brazilia a săpat o groapă de 40 de metri în bucătărie, după ce a visat că acolo va găsi aur. Finalul poveștii este unul dramatic.

Pățania unui bărbat care a săpat o groapă de 40 de metri în bucătărie, după ce a visat că va găsi aur acolo
Sursa foto: Corpo de Bombeiros
de Ioana Mircea    |    12 Ian 2024   •   21:50

João Pimenta, în vârstă de 71 de ani, din Minas Gerais, este brazilianul care a visat că dacă va săpa sub podeaua bucătăriei va găsi aur.

Vecinii au spus pentru presa locală că Pimenta avusese un "vis profetic” și că devenise obsedat de ideea că sub podeaua bucătăriei lui era îngropat aur. Prin urmare, s-a apucat de săpat în urmă cu mai bine de un an. Astfel, gaura, a ajuns să măsoare 40 de metri.

În GALERIA FOTO de mai jos puteți urmări imagini cu groapa de 40 de metri și intervenția autorităților

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Arnaldo da Silva, unul din vecini, a spus că a încercat de nenumărate ori să-l convingă pe Pimenta să nu mai sape, pentru că era periculos, însă acesta s-a încăpățânat să își vadă de plan.

Citește și: Pățania unui hoț care a căzut cu bicicleta în boscheți, imediat după furt, în Argeș. Bărbatul luase geanta unei femei

Da Silva a spus că ultima dată când l-a văzut pe vecinul lui acesta i-a spus că a ajuns la o bucată de stâncă și că voia să facă rost de dinamită ca să o spargă pentru a-și putea continua săpăturile.

Vecinul a mai povestit pentru presa locală că Pimenta a plătit și oameni care să-l ajute să sape groapa, crescând suma pe măsură ce groapa se adâncea.Cel mai recent plătise doi oameni cu 500 de dolari.

Din păcate, acesta s-a împiedicat într-o zi în bucătărie și a căzut în groapa de 40 de metri, unde și-a găsit sfârșitul, în urmă cu o săptămână Pentru recuperarea cadavrului bărbatului au intervenit mai multe echipaje, potrivit oglobo.globo.com.

×
Subiecte în articol: barbat mort groapa Brazilia aur bucatarie
Parteneri
Marcel Ciolacu dă asigurări: Sunt bani de salarii si pensii
x close