Antena 3 CNN Externe Un bărbat a slăbit peste 200 de kilograme după ce un prieten i-a spus că va muri. Primele 45 de kilograme le-a dat jos renunţând la sucuri

Un bărbat a slăbit peste 200 de kilograme după ce un prieten i-a spus că va muri. Primele 45 de kilograme le-a dat jos renunţând la sucuri

Beau Griffin a reușit să slăbească 204 kilograme după ce un prieten i-a zis că este egoist și că va muri prematur.

Un bărbat a slăbit peste 200 de kilograme după ce un prieten i-a spus că va muri. Primele 45 de kilograme le-a dat jos renunţând la sucuri
Sursa foto: Courtesy Beau Griffin
de Redacția Antena 3 CNN    |    10 Aug 2023   •   21:15

Beau Griffin a fost supraponderal de când se știe. Bărbatul spune că i-a trecut prin minte să-şi ia viaţa pentru că simțea că este o povară pentru familia sa.

"Devenea deprimant. Am avut câteva gânduri negative în acel moment. Din fericire, nu a durat prea mult. Mi-am zis: Nu asta este soluția. Trebuie să găsesc o altă soluție'". De atunci, Griffin a slăbit 204 kilograme şi a suferit o operație de îndepărtare a pielii în exces.

Beau Griffin are 39 de ani şi locuiește în Las Vegas, scrie today.com.

Transformarea i-a adus primul loc în cadrul concursului "Submit Your Fit" din 2023 pentru cele mai inspirate călătorii de fitness dintre membrii EoS Fitness, un lanț de săli de sport.

Griffin spune că părinții săi erau supraponderali și nu au știut cum să îl ajute atunci când a început să se îngrașe în copilărie.

Mânca mult fast-food, așa că prânzul putea fi un cheeseburger dublu, un shake de ciocolată și cartofi prăjiți. Uneori, adăuga un al doilea burger la această comandă. Apoi, mai era sifonul cu zahăr.

Greutatea maximă pe care a înregistrat-o a fost de 300 de kilograme. Se întâmpla în 2014. 

Schimbarea a venit atunci când un prieten pe care Griffin îl admira i-a spus că este egoist dacă nu încearcă să slăbească, deoarece cei dragi lui ar avea de suferit dacă ar muri prematur.

"Trebuie să schimbi situația pentru că, la greutatea ta, ești practic o bombă cu ceas. Ar putea fi oricând și s-a terminat", își amintește că i-a spus prietenul său.

Griffin a început să trăiască din nou: a călătorit în Hawaii şi a sărit cu parașuta.

×
Subiecte în articol: Beau Griffin slabire depresie
Parteneri
Ploile și vijeliile se extind chiar înainte de Paște!
x close