Antena 3 CNN Externe Un bărbat din SUA a fost debarcat din avion pentru că a purtat lenjerie intimă în loc de mască

Un bărbat din SUA a fost debarcat din avion pentru că a purtat lenjerie intimă în loc de mască

Un bărbat din SUA a fost dat jos din avion, pe motivul că purta lenjerie intimă tanga pe post de mască chirurgicală. Bărbatul a mai călătorit cu avionul de 20 de ori cu acest tip de mască improvizată.

Un bărbat din SUA a fost debarcat din avion pentru că a purtat lenjerie intimă în loc de mască
Sursa foto: Twitter/Twichy.com
de Alexandra Ionescu    |    17 Dec 2021   •   17:54

Adam Jenne, în vârstă de 38 de ani, a urcat într-un avion United Airlines în Fort Lauderdale (Florida), și a decis să poarte lenjerie intimă de damă în locul măștii chirurgicale, informează presa locală. Însoțitorii de bord i-au cerut să poarte masca obișnuită, amenințându-l cu debarcarea.

Bărbatul a ales să părăsească avionul în loc să-și încalce principiile, mai ales pentru că, spune el ”compania a declarat în mod constant că avioanele lor sunt cele mai sigure, pentru că reînnoiesc aerul la fiecare 30 de secunde”. 

De asemenea, i se părea absurd să i se ceară să poarte o mască în avion, deoarece pasagerii oricum își scot masca pentru a mânca.

Adam a adăugat că din luna iunie 2020 s-a urcat în 20 de avioane purtând acest tip de mască și a fost doar o dată debarcat, în urmă cu trei săptămâni.

Bărbatul și-a comparat abordarea cu cea a activistei de culoare Rosa Park. Aceasta a declanșat o mișcare de boicot prin refuzul de a se ridica la ordinul unui șofer de autobuz din Montgomery, care  i-a cerut să îi cedeze locului unui bărbat alb care stătea în spatele autobuzului. 

„Fiecare schimbare din țară a fost adusă de oameni obișnuiți”, a spus Jenne.

 

×
Subiecte în articol: barbat SUA chiloti tanga mască avion debarcare
Parteneri
O nouă schemă de înșelătorie imobiliară în România
x close