Antena 3 CNN Externe Un bărbat a ţinut în casă, pe o canapea, cadavrul mumificat al mamei sale, timp de 13 ani, în Polonia | Cine a făcut descoperirea șocantă

Un bărbat a ţinut în casă, pe o canapea, cadavrul mumificat al mamei sale, timp de 13 ani, în Polonia | Cine a făcut descoperirea șocantă

Un bărbat, în vârstă de 76 de ani, din Polonia ,a păstrat în locuinţa lui cadavrul mumificat al mamei sale, timp de 13 ani.

Un bărbat a ţinut în casă, pe o canapea, cadavrul mumificat al mamei sale, timp de 13 ani, în Polonia | Cine a făcut descoperirea șocantă
Sursa foto: Profimedia Images
de Mia Lungu    |    30 Mar 2023   •   20:49

Se pare că bărbatul a avut-o alături de el pe femeia moartă timp de peste 13 ani, a declarat joi o purtătoare de cuvânt a procuraturii din Gliwice pentru agenția de presă DPA. 

Potrivit presei poloneze, bărbatul locuia într-o parte a unei case izolate din orașul Radlin din Silezia. Era considerat un ciudat și nu primea nicio vizită din partea rudelor sale.

Deoarece comportamentul său a devenit din ce în ce mai ciudat, cumnatul său a chemat o ambulanță la sfârșitul lunii februarie.

Salvatorii au găsit în apartamentul bătrânului de 76 de ani cadavrul mumificat al unei femei, întins pe canapea. Un raport medico-legal a arătat că femeia murise în 2010. 

Parchetul a dispus apoi deschiderea mormântului în care fusese înmormântată mama bărbatului în ianuarie 2010. "Când sicriul a fost deschis, s-a dovedit că înăuntru nu se afla niciun cadavru", a declarat purtătoarea de cuvânt a procuraturii.

Citește și: Un jurnalist a fost găsit în casă la şapte luni după ce a murit. Cadavrul lui era mumificat

Potrivit presei, bărbatul în vârstă de 76 de ani nu a putut face față morții mamei sale. El a dezgropat cadavrul și l-a îmbălsămat cu substanțe chimice. Substanțele folosite sunt încă în curs de investigare. 

Bărbatul de 76 de ani a fost internat în spital, iar Procuratura îl anchetează pentru profanare de cadavru.

×
Subiecte în articol: cadavru mumificat Polonia
Parteneri
SUA au dislocat în România cel mai nou sistem antidronă
x close