Antena 3 CNN Externe Un surfer a fost ucis de un rechin, în Maui: "Te iubesc frate. Ești o legendă atât de iubită"

Un surfer a fost ucis de un rechin, în Maui: "Te iubesc frate. Ești o legendă atât de iubită"

Un bărbat și-a pierdut viața înainte de Anul Nou, după ce a fost atacat de un rechin în Maui, Hawaii.

Un surfer a fost ucis de un rechin, în Maui: "Te iubesc frate. Ești o legendă atât de iubită"
Sursa foto: Facebook
de Ioana Mircea    |    01 Ian 2024   •   12:42

Un bărbat din Hawaii, în vârstă de 39 de ani, a murit din cauza rănilor suferite în urma unui atac al unui rechin în apele din largul insulei Maui, a anunţat poliţia locală.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Sâmbătă, 30 decembrie 2023, aproximativ în jurul orei 11:19, poliția a intervenit în zona de plajă a Autostrăzii Hana 93 din Paia cu privire la un incident tragic.

Citește și: Bătaie de Revelion, între o ceată de colindători și un taximetrist, în Vaslui. Totul a început când șoferul a intrat cu mașina într-un stâlp

La fața locului, ofițerii pentru siguranța oceanică transportau la țărm un bărbat care a suferit mai multe răni grave în urma unei întâlniri cu rechinii.

Odată ajuns pe uscat, măsurile de salvare au fost efectuate de personalul de prim intervenție până când personalul medical a sosit pentru a transporta bărbatul la Centrul Medical Maui Memorial pentru tratament suplimentar. Bărbatul de 39 de ani din Haiku a cedat ulterior rănilor sale și a murit.

Victima se numește Jason Carter, iar profilul său de Facebook este plin de fotografii cu apusuri de soare pe plajă și cu tânărul care coboară pe pante înzăpezite.

Potrivit profilului său, bărbatul de 39 de ani a lucrat anterior la cabane de schi din Oregon. Prietenii au apelat la rețelele de socializare pentru a-și aminti cu drag de bărbatul pe care l-au cunoscut sub numele de Jay.

"Te iubesc frate. Ești o legendă atât de iubită.RIP", a scris un bărbat. "Oh omule. Un alt prieten uimitor și o persoană uimitoare plecată", a mai scris cineva, potrivit dailymail.co.uk.

×
Subiecte în articol: atac rechini hawaii Jason Carter
Parteneri
Crimă pe stradă, în plină zi! O femeie din Olt a fost ucisă de soț
x close