Antena 3 CNN Externe Patru bărbaţi au mâncat 30 de kilograme de portocale în aeroport, pentru a nu plăti preţul unui bagaj suplimentar

Patru bărbaţi au mâncat 30 de kilograme de portocale în aeroport, pentru a nu plăti preţul unui bagaj suplimentar

Patru bărbați au mâncat 30 kg de portocale în 30 de minute, pentru a evita taxa suplimentară pentru bagaj, într-un aeroport din Kunming, în provincia Yunnan din sud-vestul Chinei.

Patru bărbaţi au mâncat 30 de kilograme de portocale în aeroport, pentru a nu plăti preţul unui bagaj suplimentar
de Claudia Popovici    |    01 Feb 2021   •   23:40

Cei patru bărbaţi au participat la o călătorie de afaceri în provincia Yunnan, din sudul Chinei și la plecare au cumpărat cu 50 de yuani (5,67 lire sterline) o cutie cu portocale de 30 de kilograme.

Ajunşi la aeroport, la check-in, au fost informaţi că trebuie să plătească o taxă suplimentară de 300 de yuani (34 de lire sterline) pentru cutia cu citrice.

După o discuţie serioasă, grupul a decis să mănânce toate portocalele înainte de a urca în avion.

"Am stat acolo și am mâncat totul. A durat aproximativ 20-30 de minute", a declarat unul dintre bărbaţi pentru Global Times.

După ce au terminat isprava, cei patru au început să acuze usturimi

"Buzele noastre au ars atât de rău câteva zile mai târziu. Nu cred că voi mai mânca portocale pentru tot restul vieții mele", a spus un alt membru al grupului.

Isprava lor a devenit virală pe platformele de socializare chineze. Mulți dintre internauţi s-au declarat amuzaţi, în timp ce alții au criticat acest demers care poate fi periculos pentru organism.

"Nu se putea să împacheteze portocalele în patru bagaje de mână și să le ducă în cabină”, a intrebat un internaut.

Cazul nu este izolat

În anul 2018, un artist pe nume Ryan Williams a făcut ceva similar, când a vrut prindă un zbor British Airways din Islanda. El a purtat opt ​​pantaloni și 10 cămăși pentru a economisi banii pe taxa de bagaj.

 

 

 

 

×
Subiecte în articol: mandarine aeroport China
Parteneri
E oficial! Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte
x close