Antena 3 CNN Externe Bărbatul suspectat că a ucis patru poliţişti americani într-o cafenea, împuşcat mortal

Bărbatul suspectat că a ucis patru poliţişti americani într-o cafenea, împuşcat mortal

Bărbatul suspectat că a ucis patru poliţişti americani într-o cafenea, împuşcat mortal
01 Dec 2009   •   20:31

Bărbatul suspectat că a ucis patru poliţişti în Seattle a fost împuşcat mortal de oamenii legii după mai multe schimburi de focuri. Poliţiştii americani au înconjurat casa unde se ascundea presupusul agresor, Maurice Clemmons. Suspectul nu a vrut să se predea aşa că a fost ucis.

Locuinţa din Seattle aparţinea unei rude de-a presupusului asasin. Autorităţile spun că ucigaşul a fost ajutat de rude şi prieteni să se ascundă, după ce a comis sângeroasa crimă. Potrivit poliţiei, Maurice Clemmons nu ar fi putut să fugă fără ajutor, în condiţiile în care, se pare, a fost împuşcat în abdomen. Potrivit presei americane, Clemmons şi-ar fi îndemnat rudele, cu o noapte înainte de atac, să se uite la ştiri, pentru că urma "să omoare poliţişti."

Cazierul judiciar al lui Clemmons era plin. A fost arestat de nenumărate ori pentru furt, tâlhărie şi chiar pentru deţinere de armă într-o şcoală. Atenţia jurnaliştilor se îndreaptă acum spre cel care i-a redat libertatea presupusului criminal, fostul guvernator al statului Arkansas, Mike Huckabee.

Familiile poliţiştilor ucişi îşi plâng victimele şi speră să se facă dreptate.

Clemmons este acuzat că ar fi ucis patru poliţişti într-o cafenea situată la 50 de kilometri de Seattle. Oemnii legii, o femeie şi trei bărbaţi, cu vârste între 37 şi 42 de ani. Toţi erau căsătoriţi şi aveau copii.

Antena 3

×
Subiecte în articol: suspect ucis impuscat
Parteneri
Ministrul Agriculturii, prima reacție în scandalul puilor vopsiţi
x close