Antena 3 Externe Barurile din Marea Britanie s-ar putea redeschide sub o singură condiție: limitarea alcoolului

Barurile din Marea Britanie s-ar putea redeschide sub o singură condiție: limitarea alcoolului

28 Apr 2020   •   21:01
Barurile din Marea Britanie s-ar putea redeschide sub o singură condiție: limitarea alcoolului
Sursa foto: Pixabay

Barurile din Marea Britanie s-ar putea redeschide sub o singură condiție: limitarea alcoolului la maxim 2-3 pahare de bere pentru o persoană.

Propunerea vine din partea profesorului Eyal Winter de la Univeristatea din Lancaster, care face parte din comisia pentru gestionarea măsurilor de urgență din Marea Britanie, informează Daily Mail. 

Barurile ar avea astfel voie să se redeschidă dacă vor limita consumul la 2-3 pahare de bere pentru un client. După consum, clienții vor fi rugați politicos să părăsescă localul. Astfel, se va putea menține o distanțare socială adecvată. 

Specialiștii vin cu acestă propunere după ce au admis faptul că englezii tânjesc după ieșirile în puburi. Acestă măsură ar evita aglomerația din baruri și ar elimina posibilitatea de adunări foarte mari de persoane imediat după redechidere. 

Barurile din Marea Britanie au fost închise pe data de 23 martie iar specialiștii sunt de părere că acum este momentul pentru relaxarea măsurilor. 

 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close