Antena 3 Externe Bashar al-Assad: Avem bombe, rachete şi gloanţe. Nu am auzit ca armata să folosească butoaie sau cratiţe

Bashar al-Assad: Avem bombe, rachete şi gloanţe. Nu am auzit ca armata să folosească butoaie sau cratiţe

de S.T.    |    10 Feb 2015   •   22:25
Bashar al-Assad: Avem bombe, rachete şi gloanţe. Nu am auzit ca armata să folosească butoaie sau cratiţe
Preşedintele Siriei, Bashar al-Assad, a negat într-un interviu acuzaţiile conform cărora forţele guvernamentale siriene ar fi lansat bombe-butoi în zone locuite de civili, declarând ironic că armata nu foloseşte butoaie sau cratiţe.

"Avem bombe, rachete şi gloanţe... Nu avem bombe-butoi, nu avem butoaie", a precizat Bashar al-Assad într-un interviu pentru BBC.

Bombele-butoi au devenit cea mai cunoscută armă din arsenalul regimului sirian, dar Assad insistă că armata siriană nu le-ar folosi în zone locuite.

"Ştiu despre armată. Ei folosesc gloanţe, rachete şi bombe. Nu am auzit ca armata să folosească butoaie sau cratiţe", a afirmat el.
   
Răspunsul lui, cu menţionarea cratiţelor, este fie o dovadă de insensibilitate, o încercare de umor, fie un semn că Assad este atât de deconectat de la situaţia din ţară încât se simte copleşit, comentează BBC.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close