Bashar Al-Assad se află în Damasc, susţine un consilier prezidenţial sirian

de M.Z.    |    19 Iul 2012   •   18:30
Bashar Al-Assad se află în Damasc, susţine un consilier prezidenţial sirian Foto: Intact Images

Preşedintele Siriei, Bashar Al-Assad, se află la Palatul prezidenţial din Damasc, a apus unul dintre consilierii săi, după ce unele surse au declarat că liderul sirian ar fi fost rănit şi ar fi fugit din Capitală.

"Bashar Al-Assad se află în Palatul prezidenţial din Damasc şi conduce destinele ţării", a declarat consilierul, sub protecţia anonimatului, informează AFP.

Surse din cadrul opoziţiei siriene şi un diplomat, citaţi de ziarul turc Hurriyet, au declarat că Bashar Al-Assad a fost rănit în atentatul comis miercuri la Damasc, fugind ulterior în oraşul Latakia, situat pe litoralul mediteranean, în timp ce soţia sa ar fi plecat în Rusia.

Informaţiile, care nu au fost confirmate din surse oficiale, arată că Bashar Al-Assad ar fi fost rănit în atentatul de miercuri, în care au fost ucişi cumnatul liderului sirian, ministrul Apărării şi şeful celulei de criză pentru gestionarea revoltelor.

Al-Assad nu a mai fost văzut în public după atentatul sinucigaş comis miercuri la sediul Serviciului Naţional de Securitate din Damasc.
x close