Antena 3 CNN Externe Bătaie în parlamentul din Bolivia: Politicieni aflați în opoziție și-au oferit pumni și s-au tăvălit

Bătaie în parlamentul din Bolivia: Politicieni aflați în opoziție și-au oferit pumni și s-au tăvălit

Doi politicieni din Bolivia și-au oferit pumni, s-au îmbrâncit și s-au tăvălit în Parlament în timpul unei dezbateri despre detenția unui fost președinte.

Bătaie în parlamentul din Bolivia: Politicieni aflați în opoziție și-au oferit pumni și s-au tăvălit
Sursa foto: Antena3
de Adelina Miron    |    10 Iun 2021   •   16:15

Conflictul a început între opozantul Henry Montero și un membru al partidului socialist MAS care se află la guvernare, Antonio Colque.

Pe măsură ce politicienii s-au ridicat în picioare pentru a-i opri pe cei doi bărbați, alte două femei, Tatiana Áñez de Creemos și María Alanoca, au început să se îmbrâncească.

În cadrul ședinței respective, miniștrii discutau despre evenimentele care au condus la detenția fostului președinte interimar Jeanine Áñez.

Partidele nu se pot pune de acord dacă Áñez a condus un guvern legal de tranziție în urma fraudei electorale sau a lansat o lovitură de stat pentru a-l răsturna pe fostul președinte, Evo Morales, informează Daily Mail.

Conflictul a fost alimentat de conflictele politice recente din Bolivia. În martie, fostul președinte interimar Áñez a fost încarcerat pe fondul acuzațiilor că ar fi contribuit la complotul unei lovituri de stat care l-a obligat pe Morales să demisioneze din funcția de președinte în noiembrie 2019.

×
Subiecte în articol: bătaie parlament Bolivia
Parteneri
Calitatea aerului din România, afectată de praful saharian
x close