Antena 3 CNN Externe O bătrână din Italia a mințit Poliția pentru că suferea de singurătate: "Singura mea dorință era să vorbesc cu cineva"

O bătrână din Italia a mințit Poliția pentru că suferea de singurătate: "Singura mea dorință era să vorbesc cu cineva"

O bătrână de 94 de ani, din Lecco, Italia, a sunat la Poliție sub pretextul că a fost jefuită, însă motivul real al femeii era faptul că se simțea singură si voia să vorbească cu cineva.

O bătrână din Italia a mințit Poliția pentru că suferea de singurătate: "Singura mea dorință era să vorbesc cu cineva"
de Ruxandra Rădulescu    |    24 Apr 2021   •   07:33

O bătrână în vârstă de 94 de ani, din Lecco, Italia, a alertat Poliția sub motivul că a fost victima unui jaf. Când au ajuns la fața locului autoritățile au descoperit că bătrâna făcuse disperatul apel pentru că sufera îngrozitor din cauza singurătății și avea nevoie de puțină companie. 

Femeia locuiește singură și nu mai are nicio rudă, iar pandemia de COVID-19 a accentuat starea de izolare de ceilalți semeni și lipsa comunicării.

„Mă iertați, dar singura mea dorință era să vorbesc cu cineva. Nu îmi lipsește nimic, aveam nevoie de o persoană care să mă asculte. Trecem prin momente grele cu această pandemie, vizitatori nu pot să primesc, acest telefon era singura mea șansă”, a mărturisit îndurerată pensionara. .

Polițiștii au fost extrem de impresionați de situația bătrânei, și chiar dacă apelul a fost unul abuziv, aceștia au revenit a doua zi ca să-i aducă un platou cu dulciurile ei preferate, și au postat povestea femeii pe site-ul instituției. 

Cetățenii Italiei, cunoscuți pentru solidaritatea din timpul pandemiei 

Italia a fost una dintrecele mai afectate țări din cauza pandemiei, iar anul trecut, au apărut filmări emoționante cu un grup de tineri din orașul Benevento, care s-au adunat, fiecare la balconul său, și au susținut un concert, în încercarea de "evada" din situația sumbră care plana asupra țării.

×
Subiecte în articol: poliție Italia batrana pandemie
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close