Antena 3 CNN Externe Bazarul super-bogaţilor lumii s-a deschis la Moscova (FOTO)

Bazarul super-bogaţilor lumii s-a deschis la Moscova (FOTO)

Bazarul super-bogaţilor lumii s-a deschis la Moscova (FOTO)
28 Noi 2008   •   15:04

La Moscova s-a deschis joi Târgul Milionarilor din Moscova (Millionaire Fair Moscow), cea mai populară expoziţie a luxului din Rusia. Printre exponate se remarcă yachturi, insule private sau castele. Compania Normandine, de pildă, se ocupă cu distribuţia de yachturi. Cel mai important produs prezentat este o ambarcaţiune de 17 metri lungime cu trei dormitoare. "Foarte ieftin! Două milioane de euro", anunţă calm Evgheni Kochman, patronul companiei.
Simbol al elitei moscovite, Hummer-ul s-a prezentat joi seară alături de o pereche de manechine îmbrăcate în pantaloni de camuflaj şi cu pistoale false în jurul taliei. "În Rusia, drumul pentru Hummer este luminos", spune Artyom Frolov, managerul de vânzări al reprezentanţei Hummer la Moscova. El nu se aşteaptă la o scădere a vânzărilor, cu toată ameninţarea crizei globale. Majoritatea clienţilor, spune Frolov, plătesc în numerar, aşa că nu caută credite.
O firmă imobiliară, Intermark Savills, scoate la vânzare un castel irlandez, pentru suma de 65 de milioane de euro. Un agent imobiliar din Dubai oferă un complex de insule artificiale în apropierea costei emiratului, la Golful Persic. "Evident, există o criză financiară globală în desfăşurare," a spus el, sigur fiind că proprietatea totuşi se va vinde: "Tipul de oameni care sunt meniţi să trăiască acolo vor trăi mereu acolo!"
Sursa foto: english.sina.com.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Moscova
Parteneri
Premierul Slovaciei, Robert Fico, a fost împușcat
x close