Antena 3 CNN Externe BBC: Preşedintele irakian, în comă după cea a fost spitalizat de urgenţă la Bagdad

BBC: Preşedintele irakian, în comă după cea a fost spitalizat de urgenţă la Bagdad

BBC: Preşedintele irakian, în comă după cea a fost spitalizat de urgenţă la Bagdad
Sursa foto: Foto: Mediafax/AFPi
18 Dec 2012   •   11:14
UPDATE 15.55 - BBC news online notează că preşedintele irakian, Jalal Talabani, este în comă, citând surse din anturajul acestuia.

UPDATE 14.00 -
Starea preşedintelui irakian, spitalizat la Bagdad din cauza unei "urgenţe medicale", era "stabilă", marţi, a precizat o sursă din cadrul biroului său prezidenţial, informează AFP.
   
"Funcţiile vitale sunt normale iar starea de sănătate a excelenţei sale preşedintele este stabilă", arată un comunicat transmis de preşedinţie pe site-ul său de Internet.

UPDATE 12.00 -
Preşedintele irakian ar fi suferit un atac cerebral, potrivit televiziunii publice, relatează BBC News Online.

Preşedintele irakian Jalal Talabani a fost spitalizat la Bagdad din cauza unei "urgenţe medicale", a anunţat biroul său de presă marţi, fără a oferi detalii, informează AFP.
   
"Din cauza epuizării şi oboselii, (Talabani) a avut o urgenţă medicală şi a fost transportat la spital la Bagdad", luni seara, potrivit acestui comunicat publicat pe site-ul de Internet al preşedinţiei.
   
Talabani s-a confruntat cu mai multe probleme de sănătate în ultimii ani. El a fost operat la inimă în Statele Unite în august 2008, iar cu un an înainte a fost transferat în Iordania pentru a primi îngrijiri din cauza deshidratării şi epuizării.
   
El s-a tratat şi în Statele Unite şi Europa pentru diverse probleme de sănătate.
  


×
Subiecte în articol: Irak
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close