Antena 3 CNN Externe Bebeluş de 18 zile, vândut pentru un iPhone şi o motocicletă. Mama: Nu ştiam că este ilegal

Bebeluş de 18 zile, vândut pentru un iPhone şi o motocicletă. Mama: Nu ştiam că este ilegal

Bebeluş de 18 zile, vândut pentru un iPhone şi o motocicletă. Mama: Nu ştiam că este ilegal
09 Mar 2016   •   22:10

Din nefericire, aceasta nu este o ştire luată de pe TimesNewRoman: un tânăr de 19 ani din China şi-a vândut fetiţa abia născută pentru bani pe care i-a folosit să îşi cumpere un iPhone nou şi o motocicletă. 

Îngrozitoarea tranzacţie a avut loc în urmă cu aproape un an. Tânărul A Duan şi-a vândut copilul de 18 zile unui străin pentru 23.000 de yuani (echivalentul a 14.000 de lei) şi chiar s-a târguit pentru preţ, conform TheEpochTimes.com, care citează Xiamen Daily. 

Tatăl nu a absolvit încă liceul, iar mama era sub vârsta legală când copilul a fost conceput. Cumpărătorul a fost găsit prin intermediul unui serviciu de chat, QQ, iar străinul a susţinut că achiziţionează copilul pentru sora lui. 

Tânăra mamă a fost găsită de poliţie şi reţinută, spunând că şi ea a fost adoptată şi că mulţi din oraşul ei natal îşi vând copiii, pentru că nu îşi permit să îi crească. "Nu ştiam că este ilegal", a mai spus ea. 

Atât mama cât şi tatăl au fost acum condamnaţi, însă pedeapsa nu a fost maximă, judecătorul ţinând cont de circumstanţele dificile care au jucat un rol în decizia lor. Bărbatul va sta trei ani în închisoare, în timp ce mama a primit o pedeapsă cu suspendare de doi ani şi jumătate. 

Absurditatea situaţiei face însă ca bebeluşul să rămână în custodia sorei cumpărătorului, întrucât părinţii reali se consideră că nu sunt capabili să îl crească. 

×
Subiecte în articol: iphone China
Parteneri
Sondajul de ultim moment pentru Primăria Capitalei
x close