Antena 3 CNN Externe Bebeluş, pe post de armă. O româncă de etnie romă a lovit un poliţist francez cu un copil

Bebeluş, pe post de armă. O româncă de etnie romă a lovit un poliţist francez cu un copil

Bebeluş, pe post de armă. O româncă de etnie romă a lovit un poliţist francez cu un copil
Sursa foto: rulota
29 Iun 2009   •   16:28

Persoanele de etnie romă din România au ajuns , din nou, pe primele pagini ale publicaţiilor franceze. Asta după ce o femeie a încercat să lovească un poliţist, folosindu-se de un bebeluş, arată Nord Eclair.

Incidentul a avut loc în cartierul parizian Cul-de-Four. O patrulă a poliţiei a vrut să aresteze un bărbat de etnie romă, pentru că nu avea permis de conducere sau asigurare.

Bărbatul s-a luat la ceartă cu poliţiştii, fiind susţinut de romii aflaţi în apropiere. O tânără de etnie romă, din România, a luat un bebeluş din braţele unui bărbat. A ridicat copilul în aer, ţinându-l de picior şi l-a lovit pe poliţist. Femeia a vrut să arunce bebeluşul la pământ, însă a fost oprită la timp.

Autorităţile au fost nevoite să cheme întăriri, pentru că scandalul a degenerat. Alte femei de etnie romă s-au implicat în scandal. Acestea şi-au dezgolit sânii şi au început să-i stropească pe poliţişti cu lapte matern.

Femeia care a folosit bebeluşul pentru a atca un poliţist a fost reţinută. Autorităţile au iniţiat o anchetă în acest caz, iar copilul ar putea ajunge în grija serviciilor sociale.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: paris Franta politist bebelus romanca
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close