Antena 3 CNN Externe Bela si Martha Karolyi, puși la zid de fostele gimnaste. Cei doi antrenori sunt acuzați de abuzuri contra sportivelor

Bela si Martha Karolyi, puși la zid de fostele gimnaste. Cei doi antrenori sunt acuzați de abuzuri contra sportivelor

Bela si Martha Karolyi, puși la zid de fostele gimnaste. Cei doi antrenori sunt acuzați de abuzuri contra sportivelor
24 Feb 2018   •   15:00

Bela si Martha Karolyi, puși la zid de fostele gimnaste. Cei doi antrenori sunt acuzați pentru abuzuri contra sportivelor.

Associated Press a scis despe abuzurile pe care antrenorii Bela și Martha Karolyi (ambii în vârstă de 75 de ani) le-ar fi făcut asupra unor sportive din Statele Unite ale Americii, dar și din România.

Conform unor declarații date de către fostele sportive în instanță, soții Bela și Martha Karolyi erau criticate dur, înfometate și chiar erau puse să execute exerciții în condițiile în care acuzau accidentări destul de grave. 

Mai mult, conform depozițiilor, la ferma din Texas a soților Karolyi, unde aveau loc antrenamentele, sportivele din lotul Statelor Unite erau verificate în permanență în camere de cei doi antrenori. Motivul? Eventuala mâncare ascunsă de sportive. Dacă erau prinse în ”flagrant delict”, erau zdravăn muștruluite, scrie libertatea.ro.

×
Parteneri
Ministrul Muncii anunță calendarul livrării pensiilor înainte de Paște
x close