Antena 3 CNN Externe Belgia. Aproximativ 230 de persoane au fost reţinute sâmbătă, în cursul unui miting de protest faţă de filmul "Inocenţa musulmanilor"

Belgia. Aproximativ 230 de persoane au fost reţinute sâmbătă, în cursul unui miting de protest faţă de filmul "Inocenţa musulmanilor"

Belgia. Aproximativ 230 de persoane au fost reţinute sâmbătă, în cursul unui miting de protest faţă de filmul "Inocenţa musulmanilor"
Sursa foto: Foto: Mediafax/AFP
16 Sep 2012   •   17:40

Aproximativ 230 de persoane au fost reţinute sâmbătă seara, în oraşul belgian Anvers, în cursul unui miting de protest faţă de filmul "Inocenţa musulmanilor", informează AFP.
   
Împreună cu Parisul, unde au fost reţinute 150 de persoane, Anvers a fost teatrul principalei manifestaţii din Europa faţă de filmul "Inocenţa musulmanilor" ("Innocence of muslims"), aflat la originea protestelor din Orientul Mijlociu şi nordul Africii.
   
"În total, 230 de persoane au fost reţinute" în cartierul cu populaţie majoritar musulmană Borgerhout, unde a avut loc mitingul neautorizat, a anunţat Fons Bastiaenssens, purtătorul de cuvânt al poliţiei din Anvers.
   
Suspecţii au fost conduşi la poliţie pentru a fi identificaţi, după care au fost eliberaţi.

×
Subiecte în articol: retinuti film Belgia Europa miting
Parteneri
Surpriza la spitalul Pantelimon: O asistentă ar fi modificat dozele
x close