Antena 3 CNN Externe Belgia. O clădire NATO, evacuată din cauza unei bombe din cel de-al Doilea Război Mondial

Belgia. O clădire NATO, evacuată din cauza unei bombe din cel de-al Doilea Război Mondial

Belgia. O clădire NATO, evacuată din cauza unei bombe din cel de-al Doilea Război Mondial
Sursa foto: Foto: nato.int
15 Noi 2010   •   20:13

O clădire a sediului NATO din Bruxelles a fost evacuată luni, după descoperirea, în timpul unor lucrări, a unei bombe care data din perioada celui de-al Doilea Război Mondial, a anunţat Alianţa Nord-Atlantică, potrivit AFP.

"În urma descoperirii unei bombe de 50 de kilograme datând din cel de-al Doilea Război Mondial, pe şantierul din bulevardul Leopold III (unde se află sediul NATO), serviciile de deminare belgiene au decis, ca măsură de precauţie, să evacueze" o clădire a NATO, se arată într-un mesaj trimis tuturor membrilor personalului în jurul orei 18:00 (ora României)

Clădirea care a fost evacuată asigură diferite servicii personalului NATO, precum o cafenea, un supermarket şi instalaţii sportive.

Autorităţile au lăsat o singură ieşire a vastului complex care găzduieşte sediul Alianţei Nord-Atlantice a rămas deschisă pe perioada alertei, generând haos, într-o anumită măsură, în rândul personalului şi vizitatorilor, potrivit unui jurnalist al AFP.

Bulevardul Leopold III face obiectul unor lucrări importante având ca scop în special prelungirea unei linii de tramvai, care urmează să facă legătura între sediul NATO şi centrul Bruxelles-ului

×
Parteneri
Termoenergetica opreşte apa caldă în 100 de blocuri din Bucureşti
x close