Antena 3 CNN Externe Ben Affleck, fotografiat plângând în luna de miere, la Paris, în timp ce se afla la cină cu Jennifer Lopez

Ben Affleck, fotografiat plângând în luna de miere, la Paris, în timp ce se afla la cină cu Jennifer Lopez

Ben Affleck a plâns în luna de miere. În imaginile surprinse de paparazzi se vede cum actorul izbucnește în lacrimi la o terasă din Paris, în timp ce proaspăta sa soție, Jennifer Lopez încearcă să-l consoleze.

Ben Affleck, fotografiat plângând în luna de miere, la Paris, în timp ce se afla la cină cu Jennifer Lopez
Sursa foto: TMZ
de Mia Lungu    |    26 Iul 2022   •   20:26

Potrivit jurnaliștilor, la cina romantică de lângă Turnul Eiffel, cuplul denumit "Bennifer" sărbătorea ziua de nașterii a lui JLo, care a împlinit 53 de ani.

Rămâne însă un mister ce l-a supărat sau emoționat până la lacrimi pe Affleck.

Jennifer Lopez şi Ben Affleck s-au căsătorit în Las Vegas. Cei doi au spus DA după două decenii

Jennifer Lopez şi Ben Affleck s-au căsătorit sâmbătă, pe 16 iulie, în secret, la Las Vegas. La aproape două decenii după prima lor relaţie, cuplul a spus în sfârșit DA.

Artista și-a schimbat numele, potrivit certificatului de căsătorie. Conform documentului judiciar, artista în vârstă de 52 de ani a ales să preia numele actualului său soț, Ben Affleck. Astfel, numele lui Jennifer Lopez a devenit Jennifer Affleck, potrivit BFM TV.

Logodna celor doi a fost anunțată de Jennifer din luna aprilie a acestui an, într-un clip video pe rețelele sale de socializare. Artista era vizibil emoționată în timp ce își prezenta noul său inel de logodnă.

Jennifer Lopez şi Ben Affleck s-au întâlnit în 2002 la filmările pentru ”Gigli”. Relaţia dintre cei doi actori de la Hollywood a fost foarte mediatizată. La acel moment, căsătoria lor, prevăzută pentru anul 2003, a fost amânată. Mai apoi, aceștia au anunțat despărțirea.

La începutul lui 2021, cei doi au reluat relația de dragoste și iată că doar după prima jumătate de an aceștia și-au unit în destinele.

×
Subiecte în articol: Ben Affleck Jennifer Lopez paris
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close