x close

Benzina va fi raţionalizată în New Jersey, după ce 80 la sută din staţiile de alimentare au fost închise

de A.M.P    |    03 Noi 2012   •   17:33
Benzina va fi raţionalizată în New Jersey, după ce 80 la sută din staţiile de alimentare au fost închise 482 Foto: thedailygreen.com

Guvernatorul din New Jersey a dispus raţionalizarea benzinei începând de sâmbătă într-o parte a statului, în lipsă de suficienţi carburanţi după trecerea Uraganului Sandy, transmite AFP.
   
În zilele pare, numai maşinile cu număr de înmatriculare par vor putea fi alimentate, iar în zilele impare va fi invers, a decis guvernatorul Chris Christie.
   
Măsura va intra în vigoare în 12 comitate începând de sâmbătă la prânz (18.00, ora României), până când situaţia se va ameliora, a precizat el într-un comunicat.
   
"Este imperativ ca familiile noastre să poată avea acces la produse de primă necesitate, cum ar fi benzina", a declarat Christie. Această măsură, a adăugat el, "va scădea tensiunea în staţiile care sunt încă deschise".
   
În ultimele zile, cozi lungi de aşteptare s-au format în New Jersey în faţa staţiilor de benzină deschise. Unii şoferi au relatat că au fost nevoiţi să aştepte timp de opt ore pentru a-şi umple rezervoarele.
   
Potrivit cotidianului local Star Ledger, 80 la sută din staţiile de benzină sunt închise din cauza problemelor de aprovizionare în nordul New Jersey, statul cel mai afectat de Uraganul Sandy.
   
Lipsa de benzină a fost resimţită şi în statul New York.  
   


Citeşte mai multe despre:

benzina uraganul sandy
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati