Antena 3 CNN Externe Berlusconi comite o nouă gafă: A ironizat în public fizicul unei candidate de stânga

Berlusconi comite o nouă gafă: A ironizat în public fizicul unei candidate de stânga

Berlusconi comite o nouă gafă: A ironizat în public fizicul unei candidate de stânga
Sursa foto: Berlusconi
24 Mar 2010   •   14:53

Premierul italian a făcut o nouă gafă, după ce a declarat că aspectul fizic al unei candidate de stânga la alegerile regionale este... ?dezavantajos?. În urma declaraţiilor lui Silvio Berlusconi, Mercedes Bresso a replicat că este "mai bine conservată decât el, chiar şi fără lifting".

"Ştiţi de ce este Bresso mereu posomorâtă? Pentru că dimineaţa, când se trezeşte şi se priveşte în oglindă pentru a se machia, se vede. Şi făcând acest lucru, ziua ei este deja stricată", a declarat Berlusconi marţi seara, în cadrul unui miting electoral, informează AFP.

Replica lui Mercedes Bresso, candidata Partidului Democrat la preşedinţia regiunii Piemont, nu a întârziat să apară. Ea a făcut aluzie la numeroasele intervenţii de chirurgie estetică la care a recurs Berlusconi, spunând că că este "mai bine conservată decât el? şi că are nevoie ?de mai puţin machiaj?.

Alegerile regionale din Italia vor avea loc în perioada 28 şi 29 martie. Mercedes Bresso este contracandidata lui lui Roberto Cota, reprezentantul partidului împotriva imigraţiei Liga Nordului, susţinut de formaţiunea lui Silvio Berlusconi.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Silvio Berlusconi gafa gluma candidat
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close