Antena 3 CNN Externe Berlusconi, comparat cu Ceauşescu de liderul opoziţiei din Italia

Berlusconi, comparat cu Ceauşescu de liderul opoziţiei din Italia

Berlusconi, comparat cu Ceauşescu de liderul opoziţiei din Italia
14 Sep 2009   •   15:26

Premierul italian, Silvio Berlusconi, a fost comparat cu fostul dictator român Nicolae Ceauşescu de către preşedintele Partidului Democrat din Italia, Dario Franceschini.

Liderul opoziţiei denunţă intenţia lui Berlusconi de a-şi face publicitate profitând de pe urma sinistraţilor din L'Aquila, informează cotidianul La Repubblica, citat de Mediafax.


În cadrul unei emisiuni televizate, premierul italian ar urma să predea cheile primelor case construite pentru persoanele rămase pe drumuri în urma cutremurului din L'Aquila, produs în luna aprilie a acestui an.

"Cred că şi Ceauşescu ar fi avut demnitatea să se opună unei reprezentanţii de acest fel", a declarat Franceschini, adăugând că "nu era nevoie ca un astfel de eveniment să fie transformat într-un spectacol mediatic".

"Asistăm la un reality-show în care protagonişti sunt sinistraţii. (...) Nu se poate exploata în acest fel drama acestor persoane. Nici măcar Ceauşescu nu s-ar fi pretat la un asemenea spectacol", mai susţine liderul Partidului Democrat.

Emisiunea respectivă urmează să fie difuzată marţi, la o oră de maximă audienţă.

Antena3.ro


×
Parteneri
Răsturnare de situaţie în ultimul sondaj CURS pentru PMB
x close