Antena 3 CNN Externe Berlusconi, deranjat că întrevederile cu Gordon Brown sau Papa îi stricau planurile de petrecere

Berlusconi, deranjat că întrevederile cu Gordon Brown sau Papa îi stricau planurile de petrecere

Berlusconi, deranjat că întrevederile cu Gordon Brown sau Papa îi stricau planurile de petrecere
Sursa foto: Foto: INTACT Images/EPA
18 Sep 2011   •   19:02
Premierul Silvio Berlusconi se lăuda că petrece nopţile cu câte opt tinere şi se plângea că întrevederi oficiale, cu Gordon Brown sau chiar cu Papa, îi strică planurile de petrecere, conform stenogramelor date publicităţii de justiţia italiană şi citate de Guardian.

În stenograme mai apare şi Gianpaolo Tarantini, un om de afaceri italian acuzat că ar fi plătit tinere să se culce cu premierul italian, în anii 2008 şi 2009. Berlusconi nu este anchetat, deşi multe din stenograme pun sub semnul întrebării declaraţiile premierului cum că nu ar fi plătit niciodată pentru sex.

„Nu o să le lipsească nimic” îi transmitea Berlusconi lui Tarantini, despre fetele care ajungeau la reşedinţa oficialului într-una din miile de înregistrări date publicităţii în Italia.

Într-o altă conversaţie, o tânără îi trimitea un mesaj scris lui Tarantini, de la reşedinţa premierului, în care întreba: „Cine plăteşte? Îi cerem lui bani sau ţie?”

Tarantini a ajuns în atenţia opiniei publice după ce a fost numit de o prostituată. Patrizia D'Addario susţinea că Tarantini ar fi plătit-o să întreţină relaţii sexuale cu Berlusconi. Acest scandal a fost urmat de un altul, şi mai mare, în legătură cu petrecerile organizate la vila premierului italian din apropiere de Milan.

În condiţiile în care Berlusconi are probleme serioase în sondaje, după ce a anunţat măsuri de austeritate severe, susţinerea politică a scăzut şi ea, după ce partenerul crucial al lui Berlusconi, Umberto Bossi, a avertizat că guvernul ar putea să nu îşi ducă la bun sfârşit mandatul.

Totuşi, premierul italian a primit şi susţinere, din partea Rusiei. Mai exact, omologul său, Vladimir Putin, a declarat: "Îl critică pe Berlusconi pentru că sunt geloşi”.
 

×
Parteneri
Cutremur în România, în această seară, în zona seismică Vrancea
x close